Skip to main content
Di Dandanell

Om os

Om Di Dandanell

Hos Di Dandanell er jakkerne designet ud fra moden og farverne følger tidens trend, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Du kan derfor være sikker på, at modtage en jakke, der er lavet i det bedste materialle af fake pels, der findes på markedet. Derfor er Di Dandanell’s slogan “ proud to wear fake fur” – det kan man nemlig godt være stolt af.
Di Dandanell vil nemlig være dit første valg, når du skal købe en faux fur jakke.

Vi er så stolte og tilfredse med kvaliteten, at vi giver 100% tilfredsheds garanti. Så hvis ikke din jakke fra Di Dandanell lever op til dine forventninger, får du dine penge tilbage igen.

Hos Di Dandanell går vi nemlig ind for dyrevelfærd. Vores mission er, at vi vil gøre det mere moderne at gå med faux fur end ægte pels, da man kan lave en så god kvalitet af fake pels, at man næsten ikke kan se forskel fra den ægte pels. Så hvorfor slå dyr ihjel, for at se godt ud, når man kan lave et alternativ?

Di Dandanell er et alternativ til den ægte pels jakke, da alt hos Di Dandanell er udarbejdet i faux fur, også kaldet fake pels eller kunstig pels.

da_DK